köksrenovering

Vi har haft ett halvrenoverat kök så länge jag kan minnas! Men tro det eller ej..

.. Vårt nya kök är färdigt! Bara smågrejer som att flytta in allt som inte är helt klart än. Jag måste då säga att resultatet blev bättre än förväntat. Mamma har ju tjatat så himla mycket om sina planer och hur hon ville det skulle se ut, men det lockade mig aldrig speciellt mycket. Blir ändå grymt nöjd när man slipper ta hem vänner och skämmas över hur köket ser ut!

Se och häpna över skillnaderna på mina före-, under- och efterbilder:


Delat till nya köket står visserligen här i bilderna, men det är ungefär såhär köket såg ut innan vi rev det.Här är köket rivet och väggarna uppspikade och spacklade. Det fixas även med elen.Upp med skåp. Strax efter det lägger vi nytt golv och tapetserar om. Dock har jag ej bilder från mer av bygget.


Föredetta fula hörnet!Skafferi, kylskåp och grejer.
funderingar

Jag funderar på att börja skriva här igen :> Rita lite mer på ritplattan, uppdatera osv.

Tycker att det är så jäkla roligt att läsa om vad jag gjort tidigare. Jag förändras hela tiden har jag märkt. Förhoppningsvis till det bättre. Känner då att jag börjar utvecklas till en starkare och mer självsäker person. DET är jag glad över!

Helgen har varit förvånansvärt bra, med tanke på vad som hände i fredags. Som jag har oroat mig för hur jag skulle må efter detta! Kan säga att jag inte lever upp till förväntningarna. Jag är alldeles för glad för att det ska vara sant. Jag måste verkligen ha gjort det rätta!

Börjar bli dags att pallra sig tillbaks till stallet iaf. Men först måste jag låta kroppen återhämta sig efter operationen. Ska ringa dit och höra hur dom tycker jag ska göra. Jag ska ev stanna hemma den här veckan eller så ska jag dit men jobba sparsamt och ta det lugnt den här veckan.