hundlek i trädgården!

Kanonmysig utedag med Zeke! Stog och stekte i solen, kastade pinnar och sparkade boll! Tror nästan vi hade lika roligt båda två. Men Zeke hade antagligen liiite roligare än vad jag hade.

Några fina bilder fick jag nog till iaf, trots den fula bakgrunden xD
ungefär såhär känner jag mig nu


ooh noo..

Fuck i helvete. Nu ska jag strax sova, och imorgon börjar skitskolan igen :C Blir alltmer opepp, och blotta tanken på skolan gör mig spyfärdig.

Längtar efter mina pengar.. När jag får dom så ska jag beställa hem fotoprylar för ungefär 9000 kronor. Bland annat två objektiv och en ny kameraväska. Sen ska jag se mig om efter en crosstrainer också, så jag kan sätta igång och röra på mig här hemma när jag inte har nått bättre för mig.

Tror nog jag ska kika efter bil, börja övningsköra och ta körkort också. Vore alltid gött att ha det.


krogen och stulen mobil

Jag kom faktiskt in på krogen senast xD Fast jag var tvungen att smita in ;o Dem bad nämligen om legitimation från alla där man hängde jackor. Som tur är hörde jag det i tid och lyckades smita förbi eftersom det var så jäkla mycket folk xD Ingen såg mig, också gömde vi min jacka inne där.

Kvällen var grym! Bortsett från att min mobil blev stulen xD Tur att den suger kuk, och att jag ändå vill köpa en med bättre kamera på.

Bajbaj mobilen <3 Synd på alla fina minnen jag hade där bara ;/


Var inte bakis i torsdags heller, och så har jag varit med min underbara vän Åsa som övernattade här! Vi kikade på lejonkungen, grät floder och kikade även på TWILIGHT! <3 Älskar den filmen enormt mycket.

Nu luktar det äppelkaka här :o Luktar fantastiskt gott, men jag är dessvärre inte så jätteförtjust i det istället. Äh. Det ska nog kunna gå ner en liten bit.

krogen imorgon


Imorgon ser det ut att bli krogen. Det är bara att hoppas och hålla tummarna på att jag kommer in där en gång till utan leg nudå. Det suger att det tar sån jävla tid att fixa en liten lapp! >.<'

Hannah fyller 18 år idag! Grattis sötnos :) Det är för att fira henne som alla ska dra ut. Vi blir ett gäng skulle jag tro xD

lilla iggesund

Var och knäppte kort uppe på slaggberget med Anna igår kväll :) Här kommer några bilder på resultatet! :D
skönt med lov

Och ännu skönare att få ta upp en "gammal" vänskap och prata ut litegrann ^-^ (Eller lyssna när den andre pratade ut)


längtar efter lovet..

Är så fruktansvärt illamående nu xD Pressade ner en bit av isabelles kladdkaka som hon nyss bakade. Men det var visst inte så bra för min mage idag. Ska alldeles strax lägga mig. Blir ingen idrott för min del imorgon. Jag vill prata med läraren innan jag går dit nästa gång. Men efter lovet ska jag försöka vara med på allvar! :)

G-fest nu på torsdag. Egentligen känner jag att jag vill gå, men jag har nästan inga pengar! Och ska jag festa med Jimmy och allesammans på onsdag nästa vecka, så kommer jag absolut inte ha råd. Men jag väljer hellre krogen framför gfesten såå.. :)


Bild från i lördags. Shit vad kul vi hade! :D Kan berätta mer om den festkvällen en annan dag. Nu ska jag sova ;>

banken idag

Den här dagen har gått rätt långsamt. Jag och Eimi missade 8:20 bussen, men 9:25 var vi på gång och runt klockan 10 var vi framme i klassrummet.
"Bättre sent än aldrig" tyckte Meta, och vi håller med såklart.

Långsam dag som sagt. Det var en lättnad att kliva ut genom dörrarna kvart över tre. Det var 45 minuter för tidigt, men vi fick sluta tidigare för Eddie eftersom jag skulle till expert och fixa fotografiet till min legitimation, och sedan hinna till banken innan den stängde klockan fem. Gick relativt bra. Tog ut mammas pengar, och la in mina egna, och så fixade vi med påskrift o.s.v..


Snart blir det krooogeeen! <3