Inget internet

Tänkte bara titta in nu när jag sitter hos min bror, och säga att anledningen till dålig uppdatering är för att jag ej har internet hemma. Vi ses väl med jämna mellanrum ändå hoppas jag.


 

Vad måste man äta för?

Usch fy och blä! Får inte ner en bit. Mår illa och tror jag ska kräkas. Nä usch. Vill aldrig äta mer! Dumma depressioner.. ><

Godmorgon

Eller nått XD Blandande känslor och trött bebbe var detta :o
"Riktigare" inlägg kan komma senare. Får se om jag har större lust då ;P

Filmtips får gärna slängas in bland kommentarerna ^-^

Igår såg jag HONOM..!

Han som är den enda som fått min kropp att brinna så våldsamt någonsin. Det är helt jävla otroligt hur jag dras till honom. Så som blixten söker sig till marken, söker jag mig till honom. Hjärtat glöder och skrevet dunkar. Jag känner honom inte ens. Har träffat honom ett par gånger via en vän, och bara genom att röra vid honom går en kaskad av blixtrar och stötar genom hela min kropp. Jag har aldrig känt såhär för någon. Inte ens för min förre. Det går inte jämföra de känslorna jag hade för honom som jag har och länge haft för denna killen. Han är otrolig. Egentligen alldaglig men ändå så mäktig. Rumpan, vill bara klämma på den. Sjuka tankar. Vill kasta mig över honom. Och när han ser på mig, det är så intensivt. Jag kan knappt hålla mig borta från honom. Men jag är såklart för blyg för att kasta mig över honom, tack och lov! Även om det känns som han känner åtminstone någonting för mig, så som han glor, så törs jag inte i rädsla av att bli dissad. Den gången du skjutsade mig på cykeln då jag var onykter och sårad, då jag fick lov att luta mig mot dig.. Oförglömligt. Sexigt.. Gah det var underbart.


Okey, säger såhär. Lät mina knäppa tankar och fantasier styra och skriva. Jag törs fan inte ens läsa igenom texten efter stavfel och liknande. Jag minns inte vad jag skrev men allt är ren sanning iaf!

Hur mår du? "Överlever xD"

Positiv och glad. Vem kan tro att sådana förjävliga minnen hemsöker henne? Att hon upplever samma vidriga händelse gång på gång i drömmarnas land? Nej just det. Ingen förstår, ingen vet, ingen bör veta. Runt vandrar hon med ett leende på läpparna och glada skratt, men i sitt inre har hon en demon som väntar på att bryta ut. Nu finns det ingen som går säker. Allra minst hon själv. Ingen kan tygla självaste magdemonen när den blott vuxit sig stark.


Förlåt mig. Orkar inte vara stark hela tiden men jag försöker. Ok? <3

Den oförglömlige

Smärta. En enormt stark smärta i magen som vägrar ge med sig. Hon vrider på sig, kanske
känns det bättre om jag ligger på vänster sida? Smärtan förblir oförändrad och svetten lackar
hennes panna. Förvånadsvärt nog somnade hon slutligen, trots den ständiga smärtan.
 
Vad är det för smärta? Jo, det är något hon undrar. Men han vet. En tår rullar ner för hennes
kind, trots att hon sover. Det är inte första gången hon gråter i sömnen. För nyligen hände ju
det
, som plågar hennes inre, riktigt gnager på insidan, det var det som gav henne dessa
ständiga magsmärtor.

 Positiva och glada Nathalie. Vem kunde tro att hon plågades i sådana smärtor? Nej just det.
Ingen förstod, ingen visste. Runt vandrar hon med ett leende på läpparna och glada skratt,
men i hennes inre har hon en demon som väntar på att bryta ut. Tar den inte sig ut, så bryter
den ner henne till slut, så hon skulle göra bäst i att släppa ut sin onda demon. Magdemonen
som ligger och tar plats så hon inte längre kan äta.

 Hon känner dina sista krampaktiga andetag, känner hur din kropp sakta men säkert
ger efter för din plötsliga sjukdom. Hjärtat slår allt svagare, och tårar rullar ned för
hennes kinder. Så hörs inte hjärtat mer, och hon går därifrån. Dricker te. Ser på film.
Spelar dator. Håller hjärnan sysselsatt på annat vis. Tror fortfarande du ligger under
soffan. Tittar efter, men såklart ingen där.

Plötsligt vaknar Nathalie, genomdränkt av svett, bara en halvtimma
efter att hon äntligen lyckats somna.
Ännu en sömnlös natt, och ännu en gång har den ständigt uppdykande
drömmen plågat hennes nattsömn.Denna korta berättelsen skrev jag efter att vår hund Rocky dött. Saknar honom hemskt mycket. Hittade texten idag och inser att den nästan passar in även nu. Förutom delen där jag är med vid Rockys sista andetag.

Råttbebisar

De två första bebisarna är nu sålda. Hona 1 och hona 5. Lycka till med dom Kasper! :>


Tidig morgon

Idag vaknade jag alldeles för tidigt. Fyra tror jag det var, och helt utan anledning! Försökte somna om men förgäves, så då klev jag upp och kokade kaffe istället. Nu ska jag snart slå in en liten present, och ungefär vid sju eller nått ska jag väl göra mig iordning och ta 8:20 bussen in till skolan.

Det är bäcksvart ute, men snart ser man nog solen gå upp där borta vid bruket. Det kommer se ut ungefär såhär. Vi får hoppas att jag inte redan publicerat denna bilden? (a) Var även tvungen att fotografera ljusen jag har på mitt rum nu. Vackert va? :)

 
Prickarna i bilden är ett tragiskt bevis på hur smutsig min fönsterruta är.

Tårt- och födelsedagsbilder på ingång!

Nä vad säger ni. Nu har ni sett människorna Isa bjöd hem. Dags att se tårtbak! ;)


God tårta faktiskt. Men kakorna var inte dåliga dom heller x)


Idag var en obetydlig dag

Idag har jag inte gjort något alls. Låg hemma med världens värsta huvudvärk som gjorde ont från tårna och enda ut i hårtopparna! När jag stog och sminkade mig imorse spydde jag av ansträngningen och dunkande huvud. Sjukanmälde mig och gick till sängs. Vaknade igen vid 15 och var frisk igen. Tack gode gud för ibumetin!

Jävla skitdag. Jag skulle till skolan för sjutton!


Bjuder på en bild jag tycker Hannah blev bra på :)

En bild


Tack Håkan! Du har fått mig att bli nöjd med en bild för första gången på länge. Känner mig till och med het. Hoppas det håller i sig ;D

Fotobloggtips

Riktigt duktig hobbyfotograf tycker jag. Han erbjuder sig även att redigera bilder på oss människor just nu :> Vet ej hur länge, men jag skickade in några bilder och resultaten ser ni där nere. Läskigt att bli publicerad på hans blogg, men kul ändå. :>

Snygg blogg med riktigt snygga bilder.

http://imitjdesajn.blogg.se/

Bilderna på mig han redigerade;


Vinterkyla

Det var rysligt kallt på väg hem från bussen idag. Usch vad jag ogillar vintern! >< Missade alla lektioner idag är jag rädd. Första bussen åkte förbi mitt framför näsan på mig och sen fick jag en alldeles för sen skjuts av pappa till gymnasiet! Shit vad jag tjatade och han höll på med annat. Slutade med att jag var ungefär fem minuter sen. Det räcker för att tvångstankarna ska sätta stryptag på mig ><

Träffade softiga människor iaf och hade rätt roligt under tiden jag var i skolan ;D Snacka om att detta var en "back to life" upplevelse xD


Till och med bruket kan se vackert ut ibland :)

School

Jaha nu sitter jag här på morgonen igen och ska snart iväg till skolan. La mig vid 23 igår och vaknade 5 av någon konstig anledning?! Knäppt. Det var lika igår också när jag la mig tidigt. Hoppas det inte blir en vana.

Undra hur denna dagen blir då.

   
Nu har jag fått höra olika åsikter om dessa. Vilken bild gillas egentligen mest? Jag vet faktiskt inte varför jag gillar den svartvita versionen bättre. Ögonen ser ju alldeles svarta ut.
Valde även att visa en suddig och mer "anonym" version av bilden.


Den här bilden på mig gillar jag skarpt. Vet inte varför, men jag tror det har att göra med att jag ser hemskt glad och lycklig ut. Glädjen lyser ur ögonen på mig, trots att det ej fanns någon på riktigt.

Råttbomb

En hel hög med bilder på råttbebisar kommer nu :>

Hona 1   

Hona 2


   

Hona 3


   

Hona 4


   

Hona 5


   Hane 1   

Hane 2


   

Hane 3


   

Hane 4   

En bild


Grattis på födelsedagen!

Grattis på födelsedagen Isabelle!

En bildOch en till


Tjejkväll

Supertrevlig kväll, verkligen! Kom hem för ungefär en timme sen och har just fixat med några av bilderna jag fotade under kvällen. Vi käkade snask, kikade på filmer (black water, mamma mia och en film med britney) och snackade sånt där intressant och hemligt tjejsnack. Jag var tokig och pervers som vanligt med min sjuka porrhumor. Men det hör ju till ;>


Anna


Caroline


Louise


Sara

Alla dessa bildar ett sjukt trevligt gäng med glada skratt ska ni veta ;)

Catch the moon

Äntligen en kamera där månen inte bara blir en ful liten prick xD Måste köpa objektiv och få lite snygga bilder på månen ;>Nu sitter jag här och kopplar av med musik bara. Har mensvärk som sjutton och knarkar värktabletter. Gud vilket dåligt humör jag var på igår! Men pappa var så sjukt dryg hela tiden.

Senare ikväll vid 19 ska jag göra följe med Anna till tjejkväll hos Caroline. När jag ändå är där skall jag även hälsa på råttan jag antagligen kommer plocka hem. Det ska iaf beställas pizza, kikas på film och svulla godis hemma hos Caroline. Kommer nog bli jätterolig. Ska se till att ha med mig kameran och fota lite! ;D

Ciao!

En bild

Vacker bild, eller bara helt oanständig?


En bild

Samma som tidigare fast i färg ;> Vilken var bäst?


'Råttfilosofi'


Nosen är dock lite ur fokus, men annars är väl bilden läcker ;>


Är man trött så är man.


Här reagerar man inte på något. Råttfilosofi.


Kolla händerna :>

Copyright © By Nathalie Andresen