18 år idag
Det firar vi med en mongo-oredigerad-bild-på-Andresen-flickan.

Fotografering med sis o Eimi


Syster Isabelle och Jag :> Fotograf: Eimi Snell ©

Bilderna på Isabelle har jag fotograferat, och systern fotograferade bilderna på mig :)

random

Inget löfte. Bara ett randominlägg. Råka bryta.. Sorry.

Ska till kuratorn på fredag. Missade förra tiden, så nu ska jag verkligen pallra mig dit nästa gång. FAN vad skönt det ska bli med ett lov!


Bilden är för att förtydliga mitt konstiga löfte och hur konstig jag är xD

Jag är galen! (Läs: ÜBERGALEN)


Hähä galet, huh? XD

Filmkväll hos Anna

Idag har jag varit på filmkväll hos Anna som fyllde 18 den 20:e :) Det var sjuukt mysigt, och vi hade minsann inte tråkigt en enda sekund. Massvis med kommedier och trevliga pratstunder. Måste göras om. GOD TÅRTA!


Alla gäster. Anna fotograferar.


Födelsedagsbarnet :D

 

Bättringsväg

Idag mår jag mycket bättre än jag gjorde igår. Börjar äntligen bli frisk! Blev sjukare och sjukare hela tiden men så plötsligt idag vänder det helt. Det kallar jag tur. Har nästan ingen feber alls längre heller! :D
Var nyss ute och sprang runt i snön med Zeke, så nu fryser jag tårna av mig.
 Imorrn ska jag tillbaks till skolan igen. Har inte vart där på ungefär en vecka nu. Först av andra anledningar, men den här veckan var det på grund av förkylningen.

Hmm känner mig rätt uppåt idag. Tack och lov att jag drog mig till station här om dagen. Det var nog det smartaste jag kunde göra. Det luktar kaffe! Precis i rättan tid också.


Bjuder på lite bilder jag fotograferade tidigare idag.

 
 
Det är den sista bebishonan som finns kvar från kullen. Om man bortser från tjejen jag tänker behålla :>

Förkyld

Idag har jag varit på polisstationen och gjort en anmälan och berättat om hela händelsen. Var inte så jobbigt som jag trodde, och jag fick prata med en kvinnlig polis. Gick rätt bra, bara det att det var lite jobbigt att prata igenom allt helt öppet. Är ju van att linda in det hela, och skita i detaljer och sånt.. Men nu fick jag beskriva allt. Känns skönt att få det gjort, men jag vill ändå inte göra om det :> Hoppas jag slipper rättegång och sånt skit.. Det orkar jag inte.

Allt knallar på för övrigt. Även om jag är förkyld med feber så är det lugnt x3 Kollade just på Feast. Döläcker film om man frågar mig ;> Love it! Precis min stil. Ska eventuellt till skolan och filma imorrn... Får se hur hög febern är och hur förkyld jag är.


Muuums ;> Eller vad? ;D

Glad alla stjärtars dag!Nääru.. Nu blir det massa råtthångel och S-mys :>


Puss och mys! (muuus)

reality

Heej, hur mår du?
"Överlever xD"

"Positiv och glad. Vem kan tro att sådana förjävliga minnen hemsöker henne? Att hon upplever samma vidriga händelse gång på gång i drömmarnas land? Nej just det. Ingen förstår, ingen vet, ingen bör veta. Runt vandrar hon med ett leende på läpparna och glada skratt, men i sitt inre har hon en demon som väntar på att bryta ut. Nu finns det ingen som går säker. Allra minst hon själv. Ingen kan tygla självaste magdemonen när den blott vuxit sig stark."Well vad ska man säga. Det är inte likt mig att skylta med insidan.
Gladmasken är på igen. Don't worry be happy.. ^^