En bild


.. På mina snygga brudar! Visst är den skön och avslappnad? :)

idag har jag ritat! inte lite heller >:D 
mitt älskade skärp...

... Har tjänat sina sista dagar. Herregud vad trasigt det är nu xD Men jag måste säga att det var hållbart med tanke på att jag använt det dygnet sedan typ september 08 xD
Går det laga? :C Varenda nit sitter kvar iaf xD Det har "bara" slitits ut och gått av. xD


En bild på när jag nyss köpt skärpet;

mobilbilder

Bara för att visa hur kvalitén på mina bilder med mobilen blir. :D Inte alltför dåligt va?
En bild


En bild, och inte på vad som helst. På mig av alla människor xD Kul va? XD

nu är jag på bättre humör :o


Varför jag är det får ni inte veta XD Hemlis ;)

6/5

Käraste människor

Nu är jag på gränsen. Det börjar bli riktigt illa. Jag har berättat mitt livs största hemlighet för fel person och ångrar det enormt. Om jag ger upp, hata mig inte.. Ok? Jag .. fan alltså vet inte vad jag ska skriva ens. Det här är inte ett rop på hjälp eller nått. Ingen kan hjälpa mig och jag vill inte ha någon. Nu ligger jag verkligen på botten. Kul va? :D ... eller inte.

Olle, vet du, jag hatar dig för att du stoppade mig i torsdags.. Det gör jag fan. Det var min befrielse. Hade jag fått göra det så hade heller inte hemligheten avslöjats.. Jag hatar mig själv för att jag är så svag. Jag hatar mig själv för att jag inte orkade hålla min olyckliga kärlek hemlig i mer än ett år. Jag skulle inte skrivit till dig om det.. Nu när jag avslöjat det så kan jag aldrig se på dig igen. Jag kan inte längre låtsas att jag inte har några känslor, för du känner redan till dem.. Och det värsta är att jag saknar dig så enormt och längtar efter dig mer för varje sekund. Just därför.. Jag är verkligen på väg att ge upp. Försök inte stoppa mig om jag skulle göra det. Jag orkar inte gå och längta efter en likgiltig människa.

Det finns fan inte en människa i världen som kan ändra på det här. Och den ende som hade kunnat, kan inte heller.


shoppingbruden


Lilla jag har shoppat! Tjejen som hatar shopping. :D Yeeaah!

Bh:n och trosorna gick inte att låta bli. Sååå sött :> Och rätt billigt dessutom. Bh:n är skitbekväm! Och kajal har jag behövt i evigheter xD Sen är det där det första paret solglasögon jag någonsin köpt! Gött va?

fotografering med sis


Klickbar


Färgglad version (minst sagt!)

oj oj, dålig uppdatering :D

Ganska galen helg. I torsdags festade vi för fulla muggar! Blev lite överdrivet vissa gånger, men gud så roligt vi hade! :D Finns några små negativa händelser, men låt oss fokusera på det positiva istället ;) Gött med grillfest för fan!

Jag hade 8 stycken smirnoff tillgängligt, drack dock 'bara' 7 stycken xD Min sista har jag väl förvarad hos min vän ;D

I fredags var jag nåågot bakis, men somnade om igen och nästa gång jag vaknade var jag pigg som en mört :> Nästan xD Tog det lugnt i solen hela dagen och återhämtade mig.
  På lördagen har vi städat gården jag, mamma och Isabelle. Jobbigt som fan, men skönt i solen även idag :D Vi fick massor gjort, men kan säga att det finns en hel del kvar att städa xD

Idag har jag fotograferat med Isabelle och senare på dagen var jag med Åsa <3 Vi hade fett kul. Åt glass på möljen och fick sällskap av Jesper en sväng :> Det var trevligt ^^ Sen gick vi hem och kikade på ett idolavsnitt och chillade.