Ps - En till råtta


Denna bilden har jag lagt ner ca fyra timmar på att bli klar med. Är ganska nöjd, men det finns en del grejer jag har kunnat göra bättre.

Ps - Råtta


Från början skulle råttan föreställa Puma, men färgen blev helt fel. Bakgrunden satte jag ihop lite snabbt för att bilden inte skulle bli så vit och tråkig. För att vara första råttan jag ritar med ritplattan i ps tycker jag inte den är dålig. Men duktigare ska jag bli!Tog mig friheten att flytta på ljuspunkten i bilden.

lugn helg

Den här helgen kommer att bli hur slapp som helst. Såvida jag inte bestämmer mig för att ta tag i röran i rummet då, men det vet jag inte om jag orkar.


Haaahahaha. Sånt här leker jag med när jag har tråkigt ;D

jag ska få bli glad! eller.. ?

Gott folk! Nu ska jag få hjälp ^^ Efter 7-8 års "lidande"..
Kanske, kanske kan jag bli en glad och lycklig människa.
Det visar sig väl.. Men jag hoppas att åtminstone livslusten
återvänder :) Grattis Nathalie.. ? x'D


onsdag

Aj mitt hjärta.


tisdag

Idag efter stallet åkte jag till Jimmy och Hannah. Vi har haft en sjukt mysig dag tillsammans. Lyssnat på musik, kollat på the mask och ätit potatismos med fiskpinnar/korv. Gott var det. Mycket mys och ännu mer skratt! Bara plus på denna kvällen.

Börjar det kanske bli dags att sova nu? Ska nog kolla runt en liiiten stund till, men sedan är det läggdags!

godmorgon

Yes jag lyckades komma upp i tid! Dricker en skvätt kaffe och försöker vakna. Jag är även 100 procent färdig inför bussen som går fem över åtta! Eller ja.. Ska borsta tänderna också. Sen måste jag visst hitta ett par strumpor ser jag nu. Men annars är jag 100 procent färdig! Oj jävlar vilket hår. Det måste jag platta. Kan väl säga att jag behöver 10 minuter för att fixa detta.. Tills dess kan jag sitta här och lata mig.


lol bilden x'D Så ser mitt hår ut nu.

En bild


fotograferingskväll

Har fotograferat Åsa i skymningen. Blev ett par bra bilder, om jag får säga det själv! Hoppas du blev nöjd Åsa. Nog fan ska vi se till att fotografera snart igen va?