förra vintern

Måste bara få visa två stycken "otroligt charmiga" bilder på mig och min lillasyster från förra vintern! Jag har på mig min fordonsjacka som får mig att se ungefär 30 kilo tyngre ut och Isabelle är allmänt söt. Andra bilden är ruskigt överexponerad, men herregud vad jag gillar den! På nått vis. Har ingen aning om varför. Kanske för hela jag utstrålar äkta glädje? Det kan nog faktiskt vara så.


välkommen tillbaks till verkligheten!

Först och främst måste jag tacka för de kommentarer jag fått. Tack! Jag hade räknat med att alla läsare vore borta vid det här laget, men se på fan att vissa är kvar. Det glädjer mig verkligen. Det är såna läsare man ska vara rädd om.

Eftersom jag hamnade i en situation ett tag så har jag varit sjukskriven från jobbet i flera veckor nu. Idag ska jag tillbaks för första gången på länge! Undrar just hur det kommer kännas att kasta sig in i arbetslivet igen? Typ, välkommen tillbaks till verkligheten?

Ser verkligen fram emot att få börja jobba igen. Jag har blivit väldigt rastlös av att inte göra nånting, men ändå var jag så sliten att jag inte hade orkat ändå! Konstigt läge det där. Man vill jobba. Är till och med sugen på att jobba, men så är man för slut i kroppen för att orka det iallafall.Den här helgen har varit otroligt underhånnande och trevlig. Måste då säga att det är omöjligt att ha tråkigt när man umgås med två trevliga grabbar.
Berättade för bara något inlägg sedan att Johan varit med om en otäck händelse, och det var väl då det hela startade. Har nästan bara umgåtts med de här grabbarna sedan dess. Eftersom Johan var ensam hemma hela helgen så bestämde vi oss för att bo där alla tre! Jag visste inte att man kunde ha så kul som ensam tjej med killar faktiskt. Det var nästan så man kände sig som en karl när man väl kom hem igår!

Eller inte. Men Simon och Johan kanske känner sig kvinnliga nu, vad vet jag?

En bild

Fullmåne

både bra och dåligt

Har umgåtts litegrann med Johan idag (tisdag) eftersom han behövde annat att tänka på efter en otäck händelse. Tror nog att jag och Simon lyckades muntra upp honom ganska bra med skratt och tokigheter. Vi började även kolla på sagan om ringen trilogin. Alltid lika bra! Trevligt var det.

Senare har jag haft vad jag måste jag säga, lättnadens samtal! Har oroat mig litegrann för vissa saker, men allt löste sig jättebra bara genom att prata idag. Jag är ruskigt glad att vi fick det gjort också, så det slipper bli fler missförstånd.

Synd bara att pappa varit som han var idag... Det enda negativa på hela dagen. Tur att jag inte låter det tynga ner mig. Större delen av dagen var ju toppenmysig med Olle :)