krogen i onsdags
Grymt rolig kväll! Hade på mig mina splitternya skor (skitsnygga!!) och är fortfarande bortdomnad i fötterna xD Riktigt otrevliga att gå i när kvällen närmade sig sitt slut xD Men det var det värt! ;)


råttvakt

Jag har hand om Kickans råttor medan hon är på semester :) Kolla vilka underbaringar!


Kummin


Nejlika


Vittra och NejlikaExit


Russin och Juni

Här ovan är alla rådisar utom Salve, som jag visst inte lyckades få en enda bra bild på. Attans! Men det fixar sig ;>

En bild


borta bra men hemma bäst!

Nu har vi kommit hem från Junsele. Det var jag, mamma och pappa som åkte upp till stugan i måndags morse. Tiiidigt på morgonen var det. (6:00)
Vi åkte först och besiktade bilen som gick igenom och sedan for vi vidare i tre timmar upp till ångermanland.

Det var för det mesta bra väder, men varierade ganska hårt. I ena sekunden var det strålande sol och jag knallade runt på marknaden med min kusin Carina, hennes karl och deras bebis. I nästa sekund ser vi svarta moln närma sig och så börjar det duggregna. Vi hann precis komma hem innan himmelen bokstavligen öppnade sig och regnet ÖSTE ner! Det blixtrade och åskade som sjutton och vi såg en hel del härliga mönster på himmelen :)

Dagen efter detta gick vi till junseles käraste mitt. Nämligen djurparken! Det var mycket trevligt, och vi fick se flera av de djur man knappt brukar se skymten av när man är där! :D

Sista kvällen var det fiamedknuffturnering (tradition) och så åkte vi hem igår natt.

ooh noo.. (oooh yeees!!)

Jag kunde såklart inte hålla fingrarna i styr på halens hemsida efter att ha kikat i katalogen som jag brukar få hemskickad. Känns som det är dags att sluta kika runt på kläder en tid xD Har svårt att låta bli att köpa grejer när jag har så pass mycket pengar.Plus dessa två småprylar x) ca 250 kr tsm.

jag har nätshoppat!

Har beställt hem en hel del efterlängtade prylar :) Ser fram emot att få dem i brevlådan! Sedan har jag även bjudit på tre par skor på tradera ^^ Riktigt nice.. Jimmy har beställt min nya dator också. Robin letar efter nice ljud till den, så det ska bli riktigt härligt! :D Längtar verkligen efter en ny dator. Den jag har nu suger riktigt hårt!

Här är en del av det jag beställt :) Har även låtit isabelle välja ut ett par plagg. Dessa lägger jag dock ej ut här.