Igår såg jag HONOM..!

Han som är den enda som fått min kropp att brinna så våldsamt någonsin. Det är helt jävla otroligt hur jag dras till honom. Så som blixten söker sig till marken, söker jag mig till honom. Hjärtat glöder och skrevet dunkar. Jag känner honom inte ens. Har träffat honom ett par gånger via en vän, och bara genom att röra vid honom går en kaskad av blixtrar och stötar genom hela min kropp. Jag har aldrig känt såhär för någon. Inte ens för min förre. Det går inte jämföra de känslorna jag hade för honom som jag har och länge haft för denna killen. Han är otrolig. Egentligen alldaglig men ändå så mäktig. Rumpan, vill bara klämma på den. Sjuka tankar. Vill kasta mig över honom. Och när han ser på mig, det är så intensivt. Jag kan knappt hålla mig borta från honom. Men jag är såklart för blyg för att kasta mig över honom, tack och lov! Även om det känns som han känner åtminstone någonting för mig, så som han glor, så törs jag inte i rädsla av att bli dissad. Den gången du skjutsade mig på cykeln då jag var onykter och sårad, då jag fick lov att luta mig mot dig.. Oförglömligt. Sexigt.. Gah det var underbart.


Okey, säger såhär. Lät mina knäppa tankar och fantasier styra och skriva. Jag törs fan inte ens läsa igenom texten efter stavfel och liknande. Jag minns inte vad jag skrev men allt är ren sanning iaf!

Kommentarer
Postat av: HåKiZ

Haha, fyfan va underbart, Love is all around, det är ju precis sådär det ska kännas när man är kär och det är härligt att läsa, sluta inte skriv så! Meeeera! We can take it!

2009-01-10 @ 20:10:45
URL: http://imitjdesajn.blogg.se/
Postat av: Jennifer

Sv: haha okej :D

2009-01-10 @ 21:11:31
URL: http://theeasyway.blogg.se/
Postat av: Toby Hagberg - ♥ Boys style in a gay's life ♥

Jo jag med, hanar tycker jag är generellt mysigare men tyvärr kissar dom ju och revirmärker hela tiden haha.. Inte för att de luktar men de är jobbigt :D

2009-01-10 @ 21:36:46
URL: http://tobieee.blogg.se/
Postat av: Brandon Lee

Han kanske glor på dig så intensivt pga att han är närsynt? Fin råttis,eh, jag har ost,må de leva lyckliga alla sina dar´,.och nätter med förstås. Ha det så att det blixtrar och stöter.

2009-01-10 @ 22:14:46
URL: http://deaddogdump.blogg.se/
Postat av: Toby Hagberg - ♥ Boys style in a gay's life ♥

Jo man gör ju de :D Men fy vad mysigt, ska nog skaffa tamråttor sen när jag flyttar till eget och inte delar lägenhet med någon!:)

2009-01-10 @ 22:39:02
URL: http://tobieee.blogg.se/
Postat av: Toby Hagberg - ♥ Boys style in a gay's life ♥

Ja när jag bodde hemma hade jag 21 stycken som mest, min far var inte glad haha :) Men i slutändan slutade det med att han matade dom i smyg när jag var borta ;) Fast att han påstod att han inte tyckte om råttor :D

2009-01-11 @ 00:01:35
URL: http://tobieee.blogg.se/
Postat av: Siri

Tack så mycket :)

2009-01-11 @ 03:04:58
URL: http://barbiespussy.blogg.se/
Postat av: Fredskronk

Blyghet suger. Mest när det är två blyaga och ingen vågar göra något. Samla lite mod någonstans ifrån och kör sedan hårt. Sure. Det kan gå åt helvete men då satsade du i alla fall. Bättre det än att inte göra något av de där underbara känslorna.

2009-01-11 @ 04:16:53
URL: http://www.fredskronk.se/
Postat av: Fredskronk

Hm. Facebook, Lunar, MSN? Kan vara enklare att snacka IRL med honom om ni tidigare snackat på nätet. Bara en tanke.

2009-01-11 @ 14:41:15
URL: http://www.fredskronk.se/
Postat av: Fredskronk

Åh. Känner så väl igen känslan. Helt ologiskt att man inte ens vågar adda någon på MSN, egentligen. Men ändå så vågar man inte.



Jaja. Lycka till i alla fall. Hoppas du (eller han) får saker att börja röra sig.

2009-01-12 @ 18:47:10
URL: http://www.fredskronk.se/

kommentera inlägget här:

Vad heter du?
Latknapp

Din e-postadress: (publiceras ej)

Din blogg:

Kommentera/kritisera här!

Trackback